Szolgáltatások

4031 Debrecen, Déli sor 55. (Hétfő – Péntek: 07.00-16.00)
Szerviz, olajcsere
Rendszeres szervizzel meghosszabbíthatja a motor élettartamát. Használjon gyári szűrőket és minőségi motorolajat! Nálunk a gyári Renault szűrők 20% kedvezménnyel kaphatóak.

Az olajcsere alapvető fontosságú, a belső égésű motor aligha működhetne a kenőanyag nélkül, épp ezért roppant fontos annak típusa, minősége, a csereperiódus betartása és a karbantartással együtt elvégzendő munkálatok és temérdek apróság. Éppen ezért, mi kizárólag magas minőségű motorolajokkal dolgozunk.

Az olaj kiemelten fontos tehát, ráadásul számos feladatot kell megoldania: a kenés, tehát a kopás csökkentése mellett hűtenie kell a kent felületeket, véd a korróziótól, kitölti a súrlódó felületek közti réseket, tisztán tart, megakadályozza a lerakódások képződését, hidegben lehetővé teszi a gyors indítást és relatíve hosszú az élettartama is.

Amennyiben mégis utángyártott szűrőket szeretne, természetesen ez is megoldható. Minden esetben törekszünk a kiváló ár-érték arányra, így az utángyártott szűrőkből is csak a legjobb minőséget használjuk.